Negociant amb Happy Mòbil

Avui, en alçar-me, he sentit un desig irrefrenable de trucar a la meua companyia telefònica. La companyia és diu Happy Mòbil, el nom és el mateix de tots els dies, però avui no sé per què m’ha semblat especialment adient.

No sóc jo gaire bo en això de reprimir els sentiments, així que en voler adonar-me’n ja estava parlant amb ells i explicant-los amb ets i uts com d’insuficients em semblen avui els tres-cents minuts que tinc de tarifa plana, i és que ahir, els conto, en vaig parlar cinc amb tu. Els pobres m’han ofert un terminal nou, a veure com els explico que avui jo no estic per a finals…  M’han dit alguna cosa sobre un contracte de permanència i els he dit que no em calia però, que gràcies per l’oferiment. Finalment he penjat amb la sensació que no m’havien entès.

Tot i així en acabant he tornat a mirar la pantalla i he vist a la part superior dreta, just a sota de la icona que m’indica que tinc cobertura, la paraula “Happy”; doncs sí, què hi farem, i se m’ha acudit picar-te.

1 comentari

  • PILAR MARTINEZ RODRIGUEZ

    15/06/2012 1:03

    que macu que algú faci un pas endavant per algú, malgrat qui t’insipara sigui una “marca telefònica”, el més important, sens dubte, són els CINC minuts destinats a fer més “happy” el seu dia !!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús