2×2/3 Dies i Coses @Palma

     Dissabte, 16 de febrer, a les 19.30 hores tindrà lloc a la llibreria-vinoteca de Palma, La Biblioteca de Babel, la presentació dels llibres Dos dies a Barcelona, de l’escriptora palmesana Caterina Cortès Palmer i Dues o tres coses que mai no sé d’ella del valencià Adrià Garcia.

     Durant l’acte, que serà presentat pel periodista Carles Cabrera, els autors recitaran texts dels seus llibres i ens descobriran els punts d’encontre entre les seues obres que, encara que d’estils diametralment oposats, comparteixen uns mateixos temes de fons, la gestió dels sentiments, l’enfrontament amb els propis dimonis així com els conflictes que envolten l’erotisme i els sentiments amorosos; temes que per una banda tenen molt d’universal, però que ells enfoquen des d’una perspectiva jove, dinàmica i vital.

     Hi ha que destacar que ambdós autors són novells i que forment part d’aquesta nova fornada d’autors d’arreu de Països Catalans que s’estan obrint camí a recer de la catosfera i que s’han donat a conèixer gràcies al món de les xarxes socials i d’iniciatives de caire col·lectiu. Posteriorment a la presentació es servirà un petit piscolabis i unes copes de vi per als assistents.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús