Amb molt de gust a Barcelona

Convido els lectors d’aquest blog a la presentació del meu llibre de narracions breus Amb molt de gust.

L’acte de presentació de l’obra a Barcelona tindrà lloc el dia 25 de febrer, dijous, a les 19 hores, a la llibreria Alibri (carrer de Balmes, número 26, molt a prop de la cantonada amb la Gran Via).

M’acompanyaran a la mesa de l’acte l’escriptor Miquel-Lluís Muntané i l’editor Jordi Solé Camardons (Voliana Edicions).

Com a tast del llibre, vet aquí un fragment del prefaci, que es refereix al conjunt de l’obra:

“Aquest llibre és una arquitectura basada en el número 4 per la senzilla raó que tota la meva vida és una arquitectura basada en el número 4: vaig obrir els ulls a la llum d’aquest món de mones que ens ha tocat de viure el dia 4 del mes 4 d’un any acabat en 4 i etcètera.

A l’estructura del llibre, tot són o quatres o múltiples o divisors de quatre. L’obra aplega vint-i-vuit narracions breus i dues de llargues. Els capítols reuneixen o dos contes o quatre o vuit. Les narracions llargues es divideixen en dues parts o en quatre. La primera paraula del primer conte del recull és setze, que com tothom sap vol dir quatre per quatre. Fora d’això, la meva salut psicològica és força normal.”

Com a segon tast del llibre, vet aquí un altre fragment del prefaci, que es refereix a un dels contes:

“Amb molt de gust és el títol de l’altra narració llarga i alhora és el títol del volum sencer. Publicada per primera vegada al novembre del 2014, la narració Amb molt de gust és un petit homenatge a l’autor del poema Tirallonga dels monosíl·labs, Pere Quart. En tots dos casos, en el conte i en el poema, es tracta de creacions literàries que s’expressen només amb monosíl·labs, exercici possible pel fet que la llengua catalana en té tants, de monosíl·labs, que amb aquest material i prou és possible d’explicar una història sencera, en prosa o en vers.”

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús