L’autor

Joan Tudela és llicenciat en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Centra la seva vida professional en aquests àmbits: periodisme, literatura, llengua i formació. És autor de llibres periodístics, d’estudis sociolingüístics i d’obres literàries (narrativa, assaig, aforismes). Ha publicat centenars d’articles a diaris i revistes. Amb la seva producció escrita, ha guanyat els premis Francesc Layret, Ciutat de Barcelona, Gaziel, Jaume Ciurana, Federació d’Ateneus, Serra i Moret i ara fa poc el premi Recull de retrat literari. Ha treballat a premsa escrita, ràdio i televisió i ha estat subdirector del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, cap del servei lingüístic del Consell dels Col·legis d’Advocats i cap de l’àrea de llengua i comunicació de la Fundació Josep Comaposada. Ha impartit desenes de cursos en àmbits diversos. Pertany al Col·legi de Periodistes de Catalunya i a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Les seves tres últimes obres publicades són el llibre d’aforismes En poques paraules, l’assaig Llengua i comunicació i el recull de contes Amb molt de gust.

El blog Anys d’aprenentatge, entre els anys 2008 i 2012, tots dos inclosos, va publicar-se al diari digital La Malla. Des del 2013, a l’Ara. En aquest blog, Joan Tudela reedita articles seus, afegint-hi un comentari actual.

2 comentaris

 • Enric Bou

  05/12/2013 10:41

  On puc trobar els textos de “Gent de metro”?

 • jtudela

  14/12/2013 22:51

  L’última versió d’aquest recull de vuit relats, Enric Bou, la vaig publicar al maig del 2012 a la revista en suport paper “La Lluna en un Cove”.
  La versió anterior, la vaig publicar en aquest mateix blog “Anys d’aprenentatge”, però quan es trobava al diari digital laMalla. Aviat faré un enllaç amb el blog antic i s’hi podrà accedir des de l’Ara.cat.
  La primera versió, la vaig publicar fa anys al diari “Avui”.
  Gràcies pel teu interès.
  Joan Tudela

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús