Cada dia

Cada dia una cançó ocuparà una part del teu cervell. Intentaràs oblidar-la, però no podràs. S’hi enganxarà amb tanta força que s’acabarà convertint en una neurona més. L’hauràs d’alimentar. L’hauràs de cuidar. Te n’acabaràs enamorant. I ella de tu també. 
Arribarà un dia que no tindràs prou hores per escoltar totes les cançons que s’hauran ficat al teu cervell, necessitaràs un any. Arribarà un any que no tindràs prou dies per viure-les de nou. Necessitaràs gent que t’ajudi. Triaràs una persona. Primer li deixaràs escoltar algunes de les cançons que tens dins del cap. Però finalment ho compartiràs tot amb aquesta persona. També te n’enamoraràs. 
Max Cooper podria llegir Philip Roth. Philip Roth podria haver escoltat Max Cooper mentre escrivia la seva última novel·la, Nemesis.
Tu la llegiràs i t’encantarà.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús