Vols matar

Vols matar més d’una vegada i més de dues al dia. No t’enganyis. Multiplica-ho pels dies de la setmana, pels dies del mes, pels mesos de l’any. Vols matar quan algú no et deixa sortir del vagó metro perquè vol entrar primer, quan algú no et deixa pujar per l’esquerra a les escales mecàniques, quan veus algú que entra saltant-se el control i tu acabes de pagar 9,80€ per una T-10. Vols matar però saps que no ho pots fer, perquè no portes cap arma a la butxaca i perquè en el fons saps que no vols voler matar. Creuaries una línia.
Vols matar persones, vols matar polítics (no saps si els pots incloure tots al primer grup), vols matar dies de l’any, vols matar declaracions que has sentit a la tele, imatges que hi has vist, també, vols matar moments que has viscut i que estan dins del teu cervell. S’hi han agafat tan fort que et penses que només matant-los els podràs treure del teu cap. Moments tristos, moments que crides a la teva parella, moments que li fas un petó a la boca i baixes pel coll i baixes encara més, moments que és la teva ex-parella,  moments dolents, moments bons, moments que viatges, moments que ho fas amb avió o que ho fas sense moure’t del lloc. Viatges per moments bons i per moments que no ho són tant. Tots són part de tu. Val més no matar-los.
Algú ha unit la música de The Knife amb les imatges de François Ozon. The Knife, grup suec, sembla que publicarà nou disc, Shaking the Habitual, a l’abril 2013. Ozon, director francès, acaba d’estrenar pel·lícula, Dans la Maison, basada en l’obra de Juan Mayorga El chico de la última fila
Mayorga, Ozon, The Knife. Tots tres creuen la línia.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús