Twin Peaks

Just a davant de casa teva, s’hi paren contínuament turistes buscant la Pedrera. Es com si fossin veïns teus i un dia contemplen, espantats, com un cotxe s’emporta una moto per davant. No mor ningú. El de la moto es fa mal a l’espatlla i una esgarrapada a la galta esquerra. Els turistes s’ho miren. Tu et mires els turistes. Passen uns dies fora de casa i aquest matí s’han llevat decidits a veure qualsevol cosa de Gaudí, sigui el que sigui, però abans els ha tocat veure això. Un accident amb poca sang, per sort. No s’han atrevit a fer fotos, però algun d’ells les hauria fet. Tu també els hauries fet fotos. Són part de la teva ciutat. Els turistes i els accidents. 
Les ciutats estan fetes de coses tan disperses com aquesta. De gent que fa fotos a edificis, de motos que corren massa, de cotxes que se salten un semàfor, de gent com tu que ho contemples tot i després ho escrius perquè ho llegeixi tothom. 
John Talabot, dj català, viatja molt últimament, una ciutat rere una altra. Algun accident deu haver vist, sense voler. Un dia, quan David Lynch li doni permís, John Talabot punxarà a Twin Peaks.
                              

                             
    

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús