Parlem? Paguem

Pagues molt, pagues per tot. Vius a Barcelona i t’adones que més d’un cop pagues per sortir de casa. Pagues per saber quant pagues cada mes. Pagues per donar uns diners al banc, a la caixa, pagues per parlar. Els teus diners els tenen allà, els fan servir. Ells paguen amb els teus diners, tu pagues perquè ells paguin amb els teus diners. Pagues 2,90 al mes per tenir una llibreta normal, pagues per pensar. Estimes i pagues. Et discuteixes i pagues. Pagues 4,75 euros cada mes si no tens els autònoms domiciliats al teu Compte Zero, pagues 4,75 al mes si no pagues autònoms perquè no tens feina. Pagues perquè no tens feina. Et van demanar: “Parlem?” i tu vas dir: “Sí”. I vas haver de pagar. Pagues perquè ets burro i no acabes de fer el pas de canviar, pagues per ser tan conservador. 
Pagaries a qui fos perquè et digués què pots fer per deixar de pagar.
La música de Kassem Mosse no és amable. Els que et cobren 2,90 euros al mes per res tampoc no ho són. Kassem Mosse punxa molt a Alemanya. Has d’estar preparat per sentir-lo. Elfriede Jelinek tampoc no és amable. No ho és gens. Recordes que vas llegir la seva novel·la, Desig, pensant en Michael Haneke. Haneke estrena una nova pel·lícula demà, Amor. Segurament no serà gens amable. No pots esperar més per veure-la.

1 comentari

  • marta rubio

    10/01/2013 21:41

    Halloooo!!estic pensant…s’ha de pagar per veure la peli???

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús