Gent maca

Tens una tendència impulsiva a malpensar. Has (mal) pensat que el missatger que t’ha vingut a portar un paquet a casa treballava amb desgana. La seva feina no li agrada i t’ha entregat el paquet amb alguna cosa menys que desídia. Més tard, has anat a fer cua a una Caixa. (És el segon cop que parles d’aquesta empresa al teu bloc i no t’agrada, però la vida és així). Mentre esperaves, has observat  la dona de 50 anys que despatxava. Tampoc no tenia ganes de treballar. Ho veies per com parlava, per com deixava anar aire entre frase i frase, per com feia perdre els nervis a la clienta fent-li repetir tot dues vegades. Ho has vist clar quan has sentit que la dona de 50 anys deia la frase: “Jo no faig les normes, o sigui que…”. Aquestes frases tan maques que deixa anar la gent que atén al públic per treure-se’t de sobre i fer-te callar. Hi ha gent que no té ganes de treballar. 
Et passa sovint quan vas a restaurants. Sempre tens problemes amb els cambrers. I has après a queixar-te. Saps que treballar de cara al públic és dur, vas treballar molt de temps a l’FNAC, però també saps que es treballa molt millor si poses bona cara. No els perdones que no et facin bona cara, els cambrers. Quan no et fan bona cara, el teu cap no pot parar de pensar en la manera de venjar-te. La venjança serà durant el sopar. Els teus amics contemplen astorats les teves reaccions. Tens una tendència impulsiva a sobre-reaccionar, potser sí, però és que et posa molt nerviós adonar-te que hi ha gent que treballa sense cap mena de ganes de treballar.
Et sap greu (mal) pensar d’aquesta manera. Tothom pot tenir un mal dia, un sou molt baix, o un cap fill de puta, però tu necessites creure que encara queda gent maca. I saps que n’hi ha. Un dia els dedicaràs un post.
Simian Mobile Disco seran al Primavera Sound d’aquest any. Al Primavera Sound s’ha de fer molta cua per anar als lavabos. Les cues dels lavabos són un bon lloc per conèixer gent maca. Hi ha gent que llegeix quan va al lavabo. Tu no. Creus que hi ha novel·les que no es poden llegir en un lavabo. Una educación libertina, de Jean-Baptiste Del Amo, s’ha de llegir en una butaca.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús