Estàs enganxat

T’estàs enganxant a fer esport. Si hi ha un dia que no vas al gimnàs, et sents culpable. Acostumes a sentir-te culpable per qualsevol cosa. Ets culpable de moltes coses, i d’aquestes te’n sents culpables. Però n’hi ha d’altres que no tenen res a veure amb tu i també les portes a l’esquena. La culpa cristiana. T’ha tocat. 
Has estat una setmana sense anar al gimnàs (vas estar malalt) i ja tens la sensació que t’ha tornat a  créixer el michelín. Ets prim, però et sents gras. Ets hiperactiu, però et sents inactiu. Ets un xerrapetes de mena, però sents que a vegades no tens ganes de parlar amb ningú. Ets una cosa, però en vols ser una altra. La qüestió és queixar-se. Estàs enganxat. No ets una persona rara. N’hi ha moltes com tu.
Vius enganxat a fer coses, a tenir la setmana ocupada d’activitats, t’agrada que l’agenda se’t solapi, poder dir que no pots amb tot, per això també vas al gimnàs. Abans hi anaves tres cops per setmana com a molt, ara ja n’hi vas cinc. Et falten hores, com no te n’han de faltar, però t’encanta.
Estàs enganxat a no parar, i et costa veure que, quan pares, és quan tot es col·loca a lloc. I això està bé. Para una mica. Desenganxa’t.
Ratatat van treure Drugs al 2010. Al vídeo hi surt gent una mica més rara que tu. Podrien ser els protagonistes d’algun llibre de David Foster Wallace. Extinció és l’únic que t’has pogut acabar.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús