La princesa

Vols ser la infanta Cristina, per poder esmorzar cada matí amb l’Iñaki i passar una mala estona. Vols saber què es diuen la Cristina i l’Iñaki mentre beuen suc de taronja. Li pregunta la infanta com li està anant amb els seus advocats, com s’ho passa al judici, com ho fa perquè no li caigui la cara de la vergonya?
Quan siguis la infanta Cristina, sabràs com és fer l’amor amb un home corrupte. Potser sense ser la infanta Cristina ja has fet l’amor amb homes corruptes i no ho saps, però segur que cap ha sortit tant a la tele. Quan siguis la infanta Cristina, tu també sortiràs a la tele, però mai no et preguntaran perquè segueixes casada amb un cabron estafador. Quan siguis la infanta Cristina, potser tu també seràs una cabrona estafadora, però ningú no et dirà res.
Vols ser la infanta Cristina per tenir immunitat. Vols ser la infanta Cristina perquè la gent digui que ets molt humil. Per ser de la família reial, ets molt humil. Vols ser la infanta per provar si és impossible tenir una mica de dignititat sent de la família reial.
Però només vols ser-ho un moment. Que no duri gaire, tot això, sisplau.
Si fossis la infanta cristina segurament no hauries sentit mai Parov Stelar. No deu escoltar gaire música, la infanta. No saps si en el fons fa gaire res, la infanta. Vas conèixer Parov Stelar en un sopar. The Princess està bé per tenir-la posada mentre menges. La cena és un llibre de Hermann Koch. No fa gaire ha publicat una nova novel·la, Casa de verano con piscina. Encara no l’has llegit, però ho faràs.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús