Les tietes

Vols ser l’Helena García Melero per fer el ridícul cada matí a Tv3. Vols ser l’Helena per poder aprendre a enganxar missatges a la pota d’un colom missatger i riure amb l’Empar Moliner. Vols ser l’Empar Moliner per poder tenir a prop l’Helena García Melero i confirmar que és una tieta catalana que no s’ha posat mai un davantal per cuinar i fer les coses de casa. Que no ha fet mai res a casa.
Vols ser l’Helena García Melero per aprendre a fer carn arrebossada. Encara no ho ha fet cap matí a Tv3 i creus que ho hauria de fer. Catalunya ho necessita.
Catalunya necessita que l’Espartac Peran surti a la tele cada tarda. Necessita que l’Espartac Peran deixi clar que una verdura anticancerígena no cura el càncer. Esparatac Peran va avisar a tot Catalunya perquè ningú no es confongués.
Vols ser l’Helena i l’Espartac, tots dos alhora. Vols ser el símbol del catalanisme. Vols que Catalunya et necessiti.
Vols que un dia l’Helena García Melero i l’Espartac Peran surtin parodiats al Saturday Night Live. A Internet pots trobar-ne alguns, dels gags, però costa. A Internet vas descobrir els Totally Enormous Extinct Dinosaurs. El que et va cridar l’atenció va ser el nom del grup. Costa molt triar títols. Ells ho han fet molt bé.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús