Et volen a tu

Aquest matí t’ha trucat Orange, t’ha trucat Endesa i t’ha vingut a veure el Círculo de Lectores. Tots et volien a tu. T’has sentit estimat. Però molt. I de cop. Tant d’amor t’ha saturat. Has trobat a faltar Gas Natural, Iberdola i els Testimonis de Jehovà. Ara fa temps que no passen, aquests últims. Fa molt que no els veus. Hi ha altra gent que et vol: els d’una empresa potabilitzadora d’aigua (o similar, no ho acabes d’entendre), els d’Ono, que et segueixen volent encara que ja siguis seu i els de Movistar per posar Imagenio o per fusionar-te. Tots et volen a tu. 
El del Círculo de Lectores t’ha dit: es nota que llegeixes molt. Et coneix molt bé. Tots es pensen que et coneixen molt bé. La d’Endesa t’ha dit: com que vols estalviar, val més que tinguis el gas amb nosaltres. Com sap que vols estalviar? Potser no vols estalviar. Per què es nota que llegeixes? No saps si t’agrada tenir cara d’intel·lectual. Però una cosa és clara: no hi pots fer res, tots et coneixen molt bé i volen el millor per tu. Tens l’esperança que demà, quan tornin, o demà passat, si es fan esperar (desitges que no triguin gaire o ploraràs, trist i enyorant-los), tens l’esperança que, com que et coneixen tan bé, vinguin amb la solució a tots els teus problemes.
Si realment t’estimen i volen el millor per tu, ho faran.
Feia dies que no penjaves una cançó tan discotequera com la de Waze&Odyssey. Quan comencen són dures, però al cap d’uns segons no pararies d’escoltar-les. Començar un llibre com Estúpids homes blancs, d’en Michael Moore (almenys porta el seu nom) també costa, fins i tot fa mandra, però a vegades les clava bé.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús