Vols ser actor

Aquesta setmana aniràs gairebé cada vespre al teatre. No pares (tu). No para (el teatre). Entraràs a la sala, t’asseuràs, acabaràs de mirar el Facebook i d’enviar dos whatsapps. Posaràs el mòbil en silenci, sense vibrador. Veuràs els actors.
Els actors són persones que diuen coses que s’han après. Cada dia diuen les mateixes coses. Estan bojos. A vegades ho diuen dos cops cada dia, fins i tot, si fan doble funció. Estan realment fatal. Sort que guanyen diners. Tots els actors són rics. Cobren uns sous espectaculars. Assagen sempre cobrant molt i durant les funcions han d’anar tres o quatres cops a La Caixa per obrir comptes nous per guardar-hi tot el que guanyen. Tots els actors són rics. Cada nit ho són més. Són els més rics del país, per això agafen les seves fortunes i se’n van a un altre país. Allà diran les mateixes coses que aquí, cada dia les mateixes, però amb un altre idioma. Els actors són llestos i se’n van amb tot de bitllets a les butxaques en comptes d’arreglar el país. I si es queden aquí, no declaren res. Els actors no són gent compromesa, no van a manifestacions, només diuen el mateix cada dia. Són uns desgraciats.
Tots els actors es diuen Depardieu. En Montoro, un dia, els convidarà a tots a fer un cafè. Els dirà: “Ja que teniu tanta pasta, us el pagueu vosaltres, el cafè, d’acord?”. I els actors, que són burros, ho faran. Tu vols ser un d’aquests actors. Vols que en Montoro et convidi a fer un cafè. El pagaràs tu, el cafè, i després li escupiràs tot a la cara. Si algun dels altres actors que han vingut amb tu no s’atreveix a escupir perquè és mes fi, que li tiri el cafè bullent per sobre. Gràcies.
A El Rei Borni, a la sala Flyhard, Marc Crehuet i actors escupen cafè amb molta mala llet. Clar que sí. Chromeo no tenen tanta mala llet, però sí ironia. T’encanta la ironia.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús