Vas tard

Quan surts de casa, a la Diagonal, hi ha un paquet gegant de Wipp Express. Gegant vol dir que fa dos metres, o potser més. Quan l’has vist has tingut dues sensacions estranyes: la primera, que eres molt petit, que t’havies encongit. La segona, que el Wipp Express és una cosa de fa anys, d’uns anuncis a la tele, i que potser ara ningú no el fa servir. T’ha fet una mica de pena que l’enginy dels publicistes no es vegi recompensat (almenys això sospites) per les compres (per les ventes). Potser el provaràs. Vas tard. El Wipp Express ja no està de moda.
Tampoc estan de moda les barbes, es veu. Ara que has decidit deixar-te barba, estan de moda els bigotis. Segurament d’aquí uns anys portaràs bigoti, perquè amb aquestes coses de la moda, per molt modern que vulguis ser, sempre vas una mica tard. Un dia et vas comprar una jaqueta de colors (verd-lila-groc), d’aquelles de Fama, i quan te la vas començar a posar vas veure clar que només la duien els joves de 21 anys. Igual que els pantalons blau elèctric que no saps amb quina samarreta combinar-te. I això et semblava un problema, però el problema no és la combinació, sinó que els pantalons blau elèctric no fan per tu i que ja no es porten, tampoc.
Vas tard. Sempre. Per això tens la sensació que d’aquí uns dies aniràs a Plaça Catalunya i t’instal·laràs allà amb una tenda de campanya per començar una revolució. I es dirà 15M. Vas tard, però algun dia o altre seràs un revolucionari. I portaràs uns pantalons blau elèctric. 
Hot Chip, malgrat que ja tenen una edat, poden portar panatalons blau elèctric i els queden bé. La versió de Flutes, del seu nou àlbum, és de Sasha, un dj que vas conèixer a PanoramaBar/Berghain, a Berlin. Berghain no es pot descriure. Hot Chip punxen avui a l’Apolo

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús