La pregunta

Finalment t’atreveixes a confessar-ho, a preguntar-ho: per què quan preveus que el teu matí serà fructífer, acabes fent menys coses que mai? Mentida. No és que facis menys coses que mai, sinó que fas les que no toquen. Li’n diuen procastinació. No surt al diccionari. 
Hola, vida procastinada, procasta, procàs, o com es digui.
Per exemple, has dedicat una bona estona a buscar procastinació al diccionari. No calia. No calia, tampoc, que els d’Orange et truquessin per solucionar un tema d’una factura, quan ja no ets d’Orange des de fa mesos. No calia que, per culpa seva, el teu matí, que ha començat a les 7.15 quan ha sonat el despertador, acabés sent un matí de dues hores aprofitables, entre una cosa i altra. Estàs enfadat amb tu mateix, perquè no és la primera vegada que et passa una cosa així.
Et sembla que tens la solució. Es tracta de no obstinar-te. Si avui no toca escriure, no toca. I ho faràs més tard, o demà. I potser avui toca sortir a fer una volta, llegir una estona, comprar fruita i verdura, trucar a un amic, a una amiga, a un amic i a una amiga, però el que no toca és procastinar i sentir-se malament per ser procastinador, procastinat i procàs. 
L’altra pregunta és: demà serà un matí fructífer?
Monkey Safari són dos djs alemanys. Són germans i la foto que tenen com a imatge promocional fa bastanta por. Has dedicat una bona estona a buscar-ne d’altres, però al final t’ha semblat la millor. Mi vida como hombre, de Philip Roth, és el llibre que seguiràs llegint ara. Segur que això no és perdre el temps.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús