S’enamoraran de tu

Al teu edifici, hi ha més gent a part de la dona que toca el piano i que té un gos. Hi ha una dona, per exemple, que viu al principal, tota sola, i que sempre va massa maquillada i que deu tenir 1.300 anys. La dona que sempre va massa maquillada passeja molt. Malgrat la seva edat, coincidiu cada dos per tres a l’ascensor i sempre que et veu et pregunta: vius aquí tu? O et pregunta: de quin pis ets tu? O et pregunta: és teu aquest gos que no para de bordar? La dona que va massa maquillada sempre et pregunta el mateix. I al principi et posava molt nerviós, molt és molt, però de mica en mica t’ha despertat tendresa, perquè, com et va dir l’altre dia la noia que l’ajuda (t’ho va dir sense que la dona que va massa maquillada ho sentís), et va dir: no està gaire bé, no li facis cas. 
La dona que va massa maquillada no està massa bé, potser per això es maquilla tant. Potser no sap qui és, ni quants anys té. No sap qui ets, és evident, i potser et pregunta tan sovint qui ets perquè li agrades. I potser per això es maquilla tant. Potser un dia, la dona que va massa maquillada, que se sent jove,  s’enamorarà de tu i et demanarà per sortir. No et coneix, no et reconeix, per això pot flirtejar amb tu.
El teu avi sí que et coneix. Un dia vas explicar, en aquest blog, que ja no sap a quin poble viu. Les coses segueixen igual. Ni han empitjorat ni han millorat. Però ahir va ser el seu aniversari. El vas trucar, i et va encantar parlar amb ell. Hi pots parlar sense cap problema. Ara, cada cop que hi parles, t’imagines que potser un dia no et reconeixerà, t’imagines que com que no sabrà qui ets potser un dia s’enamorarà de tu. Aquest idea boja et fa somriure Val més mirar-se les coses d’aquesta manera.
Apparat posa la pell de gallina, sigui amb la cançó que sigui. El vídeoclip utilitza unes imatges precioses d’una pel·lícula que no has vist, però on sembla que els protagonistes s’enamoren molt. A Smiley, de Guillem Clua, en Ramon Pujol i l’Albert Triola també s’enamoren molt. I a tu t’han fet riure unes quantes vegades. Apparat serà a la Sala Apolo aquest divendres. Smiley comença una nova aventura a la Sala Capitol a partir de la setmana que ve. Aneu-hi, sisplau. A totes dues sales.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús