Et cremaran a la foguera

Ahir vas canviar de canal unes quantes vegades i pertot arreu hi havia el Papa, el nou Papa. Entrevistes,  experts, enviats especials. Enviats especials! La pasta que s’han deixat en enviar gent al Vaticà. La pasta que té el Vaticà. La pasta que diu que aquest nou Papa estalviarà perquè vol ser més humil. I que anirà en transport públic. T’ho creuràs, sí, home, segur que t’ho creuràs.
Ahir vas fer un tuit. Primer volies queixar-te que gairebé tots els canals s’aturessin per parlar d’això, però vas pensar-hi un moment i, collons, és que és important, la religió és important, la religió mou el món. 
I també l’atura. 
El teu tuit deia: “Que macu que el nou Papa sigui tan homòfob! Fàstic”. Deia això, el teu tuit, i de seguida te’n vas adonar que estaves dient una obvietat. Canvien els Papes però això no canviarà mai. La fumata negra la seguiran fent cremant gent com tu. Et cremaran a la foguera, perquè saps que no hi haurà mai cap Papa que aplaudeixi els homes que estimen i follen amb altres homes, les dones que ho fan amb altres dones. Saps que no hi haurà cap Papa que s’alegri que les dones un dia puguin ser Papes o Mames, saps que tots els Papes tindran més de 75 anys i seran igual de rancis que aquest.
No calia fer el teu tuit. El circ seguirà sent sempre el mateix. 
Has decidit enviar el link del teu post d’avui al Papa. Que vegi aquest vídeo, que escolti la dona com parla. Que es toqui a la dutxa, el Papa, amb la sensualitat de Massive Attack. Vas conèixer aquesta cançó a la sèrie Misfits. El capítol especial de Nadal de Misfits (no recordes si de la primera o de la segona temporada) també l’hauria de veure, el Papa. Tu ja l’has vist, però fes-ho de nou.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús