No ets client

Avui no parlaràs de La Caixa. Ja n’has parlat unes quantes vegades. Parlaràs de Catalunya Caixa.
Ahir hi vas haver d’anar a fer un pagament, la matrícula d’un curs. Portaves dos fulls amb un codi de barres. Un era per tu i l’altre pels de Catalunya Caixa. Havies de pagar uns 220 euros, per posar concrets a la història. Eren la una i deu minuts del migdia, per posar-ne més encara (de concrets).
Quan li vas donar els fulls al caixer de Catalunya Caixa, et va mirar malament. No sabia què eren aquells fulls. Li va costar una mica entendre-ho. Estaven escrits en català. El caixer també era català però li va costar entendre’ls. Quan ho va haver fet, però, et va mirar malament de nou. “Ets clients d’aquí?”, et va preguntar. I tu vas respondre: “No, no, jo sóc dels de La Caixa de tota la vida, sap, d’aquells catalans de La Caixa de tota la vida”. Mentida. Vas respondre: “No, no sóc client d’aquí. Pagaré en efectiu”. El caixer de Catalunya Caixa et va tornar a mirar malament: “Ah, vaja”, va dir. “Si no ets client, només acceptem pagaments fins a les deu”.
Perdó? I com ho havies de saber tu? 
Tens un full penjat a la porta de fora que ho posa. Jo no he vist cap full. Hi ha un full. No he vist cap full. Vas a mirar el full. Hi ha un full. Hi posa: “Acceptem operacions amb efectiu…. de 8.15h a 14h”. Perdoni, però aquí hi diu 14h. Ostres, ens hem equivocat. Sí, s’han equivocat.
S’havien equivocat. t’havien tractat fatal. No eres client. No ets client, però ells en deuen guanyar una part, d’aquests 220 euros, entens. No ets client, i què? No els ingresses les teves fortunes, les teves joies, no els regales el teu or. Per això t’han de tractar fatal? Per què la gent que atén al client (encara que no ho siguis!!!) és tan estúpida?
Tu vas treballar a l’FNAC. Entens que la gent et pot posar nerviós. Però també entens que, amb un somriure, el dia se’t fa més agradable. Hi ha gent que no ho entén.
Nothing Gold és una cançó de Joakim versionada per un mestre de les sales de ball, Todd Terje. Tots dos són realment bons.

2 comentaris

  • Alberto Ramos

    21/03/2013 13:54

    Si no ets client, on vas?

  • Carles Mallol

    21/03/2013 13:55

    Jajajaja

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús