Els partits que tu no veus

Ahir jugava el Barça i una mica més i ni te n’adones. Si no arriba a ser per alguns crits que vas sentir, perquè estàs addicte al Twitter o perquè la teva mare et va trucar a la mitja part i et va preguntar si el miraves, podries dir que el Barça va fer un partit important i tu no vas patir gens. De fet, no vas patir gens. De fet, se’t fa estrany que l’univers sencer pateixi pel Barça, gaudeixi amb el Barça i a tu no et tremoli res de res.
Només recordes un dia que vas tremolar molt per culpa del Barça. Creus que era la final d’una Champions. No ho saps del tot segur. Era un partit que van marcar un gol en els minuts aquells que donen de regal (no saps com es diuen). No vas patir pel resultat, que no pots negar que també ho vas fer, perquè era un bon espectacle. Vas patir i vas tremolar tot tu perquè quan van marcar, mig bar es va posar a cridar i l’altre mig va començar a tirar taules i cadires per terra. Una mica més i te’n cau una sobra. I no és broma.
Però malgrat aquests moments d’intensitat, malgrat les bromes que fas contínuament sobre ser un ignorant del futbol, sents enveja. No pot ser que un esdeveniment que desperta tantes passions visqui en un planeta alternatiu al teu. T’agradaria que algú et digués com ho has de fer per entrar-hi una mica. Saps que estàs demanant un desig absurd, perquè en el fons ja en tens d’altres, de passions, no te’n falten. Però com que la curioistat et mou i l’ànsia per viure coses noves és el teu motor, et veus obligat a demanar si algú et pot dir com pots fer-ho perquè t’agradi el futbol.
Algú t’ho pot dir?
Ra Ra Riot són de Siracusa, New York. La pàgina web del seu disc Beta Love (2013) és prou interessant. El sexo en el cine y el cine de sexo és un assaig que vas llegir perquè, com has dit, tens curiositat per les coses. El sexe, el futbol, la música. Tens curiositat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús