No llegiràs

Avui has buscat un diari durant força estona i no l’has trobat. Has passat per diversos quioscos i no tenien El País. Avui volies El País, no és que el compris sempre, però avui sabies que hi havia un article que t’interessava. Però es veu que la gent llegeix molt El País o que els quioscos en compren molt pocs exemplars.
De totes maneres, al metro, a Sagrera, has vist molta gent llegint La Vanguardia. Quan dius molta, vols dir gairebé tot el vagó. I has suposat que la devien regalar en alguna parada de metro, perquè, primer, és estrany que tanta gent es compri el diari i, segon, encara és més estrany que tots vulguin llegir La Vanguardia.
Avui has vist en un altre diari, l’Ara, la notícia que Rajoy es va reunir amb el cap del grup Godó (el de La Vanguardia, el de Rac1…). Saps que Rajoy i Godó alguna relació íntima deuen tenir, saps que el contingut de La Vanguardia deu estar manipulat. Saps que majoritàriament és així.
Saps que no saps quin diari llegir i cada vegada et costa més. És la mateixa història de sempre: la informació és manipulada, però a vegades la gent té molta cara i no s’amaga de res.
I no se salva ningú. Et sap greu, però és així. El problema és que, per molt que no vulguis llegir, trobaran la forma de manipular-te igualment.
Genius of Time són suecs. T’hauria agradat llegir més coses sobre ells però a la xarxa hi ha molt poca informació. També t’agradaria llegir el còmic de The Walking Dead per confirmar que és millor que la sèrie, que vas deixar de veure, de fet.

2 comentaris

  • Alberto Ramos

    18/04/2013 14:01

    T’ho confirmo: el còmic és millor que la sèrie. Però he de dir que una de les coses que m’agraden de la sèrie és que no és gaire fidel al còmic. I una de les que menys m’agraden és que ha adaptat molt fidelment alguna cosa que no m’agradava del còmic.

  • Carles Mallol

    18/04/2013 16:34

    Ho comprovaré. ;)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús