Tens un ritual

Et despertes amb el despertador del mòbil. Vas sentir a la ràdio que no ho havies de fer, que era una de les millors maneres per acabar addicte al mòbil. Creus que ja ho ets, però és evident que mirar el mòbil com a primera activitat del dia és un suport prou poderós a la teva ddicció. De fet, podries parar l’alarma i ja està, però inevitablement tens el costum de treure el Modo Avión i llegir els whatsapps que algú t’ha enviat aquella nit o, fins i tot, d’entrar a veure el mail. Encara ets al llit i ja mires al mail.
Cada matí, com un bon ritual, tens dos mails. No fallen mai. En pots tenir més, però no menys. Són els mails de Privalia i Dreivip. Has de dir que no hi has comprat mai res, però cada matí els reps i cada matí els esborres, sense ni tan sols haver-los mirat. Podries fer l’esforç de donar-te de baixa d’aquestes newsletters (si se’n poden dir així), però no ho fas. Tens la solució a l’abast de la mà i no ho fas.
No tens la solució, però, per deixar de rebre spam al teu correu. Fas servir Gmail i, malgrat que te’l col·loca directament a la bústia de Correu brossa, cada dia hi has d’entrar per eliminar-los. Hi entres, no fos cas que hi anés a parar algun mail que no fos spam i et salvés la vida. Però cada dia t’informen sobre cusos d’alemany, sobre ofertes de fusió de companyies de telèfon, sobre allargaments de penis, sobre el fet que la teva comanda està a punt d’arribar (quina comanda?!!!! No has fet cap comanda!!!!)… No tens ni idea de com acabar amb l’spam. És cert que no en tens gaire idea de res, de tot això de la informàtica. Per això ja has agafat com un ritual clicar per eliminar-los, quan no tindries perquè perdre el temps fent-ho.
Sempre tems que un dia, esperes que llunyà, rebis més spam que mails de coneguts. La vida seria realment trista, llavors. Sobretot perquè no tindries temps de viure-la.
Bad Ritual és un tema de Timber Timbre. Són canadencs. No els coneixes més que d’aquesta cançó. Aquest cap de setmana vas sentir una entrevista a Donald Ray Pollock. No el coneixies, però et van venir moltes ganes de llegir El diablo a todas horas.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús