No saps si fiar-te’n

Després d’esmorzar, has rentat els plats. Al costat de la pica, hi tens una enorme caldera, ben nova, ben maca, que han revisat dos cops des que vius en aquest pis. Quan hi vas entrar i ara farà un mes. Tots dos cops ha vingut un noi jove, el mateix, molt simpàtic i agradable, que, tots dos cops, t’ha explicat que la caldera està en molt bon estat, com si fos nova. Només faltaria. És nova.
Tot i així, el noi, tots dos cops, hi ha rementat una bona estona. És un caldera d’aquestes modernes, electròniques i no saps què més. Per tant, quan el veus remenar encara hi entens menys que quan veies un tècnic remenar una caldera antiga. De fet, ja ha quedat clar que no hi entens res de tecnologia i manualitats diverses. En general.
Avui, quan rentaves els plats, la caldera ha fet un soroll estrany, un soroll que no havia fet mai abans. De sorolls hi pots entendre una mica més (t’agrada molt la música i, per contrast…) i el soroll aquest no era un bon soroll, no era un soroll dels bons, vaja… Era un soroll d’aquests de quan una cosa no va bé. De cop, t’ha passat pel cap la possibilitat que aquell noi tan macu que ha vingut dos cops pot fer i desfer el que vulgui amb la teva caldera. I que potser, en comptes d’arreglar-la, l’està espatllant.
Tu pagues un tant cada any per tenir uns determinats problemes tècnics coberts (no tots), però pot ser que l’empresa en qüestió es dediqui a espatllar les seves pròpies calderes per després arreglar-les. Teoria de la conspiració… No hauries de malpensar, no, però que el noi que ve sigui tan jove, tan macu i tan simpàtic no és normal. Ja se sap que normalment la gent que treballa de cara al públic és més desagradable. Aquí hi ha alguna cosa que no quadra. No saps si creure més en aquest noi.
També hi ha alguna cosa que no quadra al teatre Romea. Ahir vas veure Litoral, de Wajdi Mouawad, dirigida per Raimon Molins, i et va encantar, però hi havia molt poca gent. No pot ser. Val molt la pena. Do you believe? és un tema de Poolside, que seran al Primavera Sound d’aquest any.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús