Ets una nena

El fill d’uns amics té 8 anys. Ahir va anar a l’escola amb el regal que li havia fet una tieta. El regal era un llibre de la col·lecció d’en Geronimo Stilton. Aquest en concret es veu que el protagonitza una rateta i té la coberta de color rosa. El nen estava encantat amb el seu regal.
El fill dels teus amics té nòvia. Li encanten les nenes i, per què no, amb vuit anys segueix fixat amb les tetes de sa mare. Coses de nens. Els seus pares són amics teus i ahir t’explicaven que, evidentment, li parlen de parelles gays sense cap problema, i que el nen, per sort, no hi posa mala cara. Tot i així, no poden negar que al nen li costa entendre una mica que dos homes o dues dones vulguin estar junts. De fet, a la vida hi ha moltes coses que costen d’entendre. No és tan estrany. És un nen, té 8 anys. Segurament tu als 8 anys tampoc no ho entenies gaire.
El fill dels teus amics se’n va anar a l’escola ben content amb el seu llibre rosa i es veu que va tornar gairebé plorant. Els companys de classe se n’havien rigut tot el dia. Segurament no tornarà a portar mai més aquest llibre a l’escola. 
Hi ha alguna cosa que no funciona. Els seus pares estan fent una feina molt maca, explicant-li les múltiples possibilitats que depara la vida, però si això mateix no ho fan tots els pares mai no anireu enlloc. 
Et preguntes què els passa pel cap a la gent que troba que un llibre amb la coberta de color rosa és perillós. Et preguntes què els passa pel cap a la gent que troba perillós que tu estimis a un altre home. Si tot fos així de perillós, aniria tot molt millor.
Jessica és un nom de nena i un tema de John Monkman. John Monkman és anglès. Poses pocs djs anglesos, ara que ho penses. Ian McEwan també és anglès i va escriure la curta però fascinant A la platja de Chesil.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús