No en menges

T’ha posat nerviós, ho has de confessar. Has sortit una estona a fer encàrrecs i has passat per davant de 4 botigues de cupcakes. Sí, sí, quatre! I això que no les buscaves. És a dir que segurament que te n’has trobat alguna més que no has comptabilitzat perquè no has vist.
No tens res en contra dels negocis personals de ningú, i desitges amb totes les teves forces que tothom que ha obert una botiga de cupcakes se’n surti i li funcioni. Però no entens què està passant amb les cupcakes. Per què serveixen? Qui en menja? Quan?
Només n’has vist en actiu (de cupcakes) en algun aniversari (en un) i en algun acte social d’aquests d’empresa. Magdalenes de tota la vida amb una cosa lila al damunt. Sí, són cupcakes. Deuen embafar. No negues que algunes poden ser molt bones… Però, de debò, quan les menja la gent? I quina quantitat en mengen? Perquè estàs segur que no se’n poden menjar més d’una i mitja a la setmana. Atipen, engreixen.
Les cupakes, aixo és cert, tenen alguna cosa dolça més enllà del propi gust. Semblen amables, semblen cursis, semblen romàntiques i segurament per això tenen el seu èxit. I, de debò, insisteixes, res en contra. Pero les cupcakes t’han fet pensar en una cosa en la que dónes voltes molt sovint: vius en un país petit, collonut, i tant que sí, però quan a la gent d’aquest país se li fica una cosa al cap, es torna boja, s’obsessiona. Ara tothom fa cupcakes, som un país de modes. I estàs segur que aquells que van començar a vendre cupcakes, ben contents per la seva idea, ara s’estan menjant les ungles pensant com convèncer a tota la població que és sa menjar dues cupcakes al dia. Alguna cosa s’hauran d’inventar per fer-les rentables.
Sebastian no ha reinventat les magdalenes, però sí que ha fet remixos per Daft Punk, Beastie Boys o Bloc Party. Daft Punk tenen un vídeoclip dirigit per Michel Gondry que no oblidaràs mai, el d’Around the world. Michel Gondry ha dirigit uan pel·lícula immillorable, The eternal sunshine of the spotless mind.

2 comentaris

  • Alberto Ramos

    29/05/2013 14:14

    Això de les cupcakes és una bombolla, com les iogurteries, els gintònics o Martina Klein.

  • Carles Mallol

    29/05/2013 14:20

    La Martina Klein guanya de sobres…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús