Et fots de tot

T’estàs tornant addicte. Ho confesses públicament. No tothom entendrà que ho expliquis aquí, públicament, ni tothom et donarà suport, però ja que has optat per explicar intimitats al teu blog, val més anar al fons amb la qüestió, per molt malament que et deixin un cop explicades.
Has dit “t’estàs tornant” i creus que seria millor dir que ja ho ets, d’addicte. A la mínima que pots ho fas, i hi ha vegades que no surts de casa si no ho has fet ja. Últimament sempre en portes a la bossa, per si un cas, això també és veritat. Ocupa poc espai, és còmode i ho pots amagar bé.
Mai haguessis dit que hi cauries, però el primer pas és reconèixer-ho. Hi ha molta gent que no reconeix els defectes, ni les addiccions, i així no surt mai del pou. Però és que de debò que fa anys tu renegaves de tot això, deies que no ho necessitaries mai. La veritat és que mai no es pot dir mai.
Saps, però, que no ets l’únic que hi ha caigut. Hi ha gent que comença més jove, però tu has començat als trenta (ara ja ens tens gairebé trenta-dos, però ja fa temps que ho fas). “Val més tard que mai”, no saps si aquí es podria aplicar aquesta expressió.
Has provat diverses versions, però et quedes amb la que fas servir últimament. No és qüestió de preu, gairebé valen totes el mateix. És qüestió dels efectes que provoca. I t’agraden, i, per ara ningú no t’ha dit que, a còpia de provar-ne de diferents, t’hagi de passar res de dolent.
Si la teva mare ho sabés, se’n riuria de tu (per dir alguna cosa). De debò et poses crema per la cara cada dia abans de sortir de casa? Saps que no tothom ho entendrà, que algú se’n riurà.
És el que té ser un presumit, un neuròtic i un obsessionat amb la imatge (qualsevol ho diria). Al final semblaràs la Camacho (tan citada en aquest blog que aviat penjaràs la seva foto a la portada).
Plastic Dreams és un tema del 93, quan tu nomes tenies 12 anys i no feies servir cremes per la cara, però sí que duies bigotet. Number9dream és una novel·la de David Mitchell tan interessant i tan complicada de llegir que et va agradar però vas estar a punt de deixar-la en més d’un moment.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús