Vols anar pel bon camí

Has anat amb el peu enguixat o embenat 4 cops a la teva vida. Quatre, segurs. Potser més. El primer cop et vas trencar un os del peu fent Steps a EGB. Des de quan es feien Steps a EGB? Anaves a un cole de monges. Curiós. Potser aquest ha estat el cop en què t’has lesionat de forma més justificada. La resta ha estat per badar, per patós i perquè els carrers de la teva ciutat no sempre estan en el millor estat. Dos cops t’has fet un esquinç per culpa dels forats on hi planten els arbres. Malgrat la geometria perfecte, tu no sempre els veus. Ets un miop patós. Fantàstic. Les mútliples experiències amb traumatologia t’han permès aprendre que la vida és un camí ple d’obstacles, un camí tortuós i difícil que, malgrat passar per un accident una vegada, no t’exempt de tornar-hi a caure.

Ahir vas veure unes declaracions de l’estimat De guindos que precisament parlaven de camins tortuosos. La poètica de les seves paraules estaven tan (mal) estudiada que el seu discurs grinyolava per totes bandes. Intentava convèncer als que l’escoltaven que el camí de la recuperació econòmica és llarg i tortuós però que el país ja ha passat la part més difícil. La seva mala praxis, la seva poca habilitat amb les paraules, feia caure la potencial versemblança de les seves paraules. D’altra banda, t’agradaria parlar amb ell per poder dir-li que el camí sempre seguirà ple d’obstacles i que si els que ens el guien son patosos com ell segur que us torneu a fer un esquinç. O dos.

BeGun és un dj català que acaba de treure un tema que es diu Madrid, origen de molts dels camins tortuosos. És molt millor el tema San Francisco. El vas conèixer escoltant-lo. A fora tot és millor. A fora també hi ha la veritat. Era el gran lema de X-files, una sèrie que et va agafar petit però que no et deixava dormir.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús