Tens el sexe a la boca

El teu germà està a punt de fer els 28 i encara viu a casa dels pares. Li queda poc, perquè ja s’ha comprat un pis i de seguida que tingui els mobles fugirà per potes. Però, per ara, encara viu amb els teus (i els seus) pares. Per tant, encara menja amb ells, quan coincideixen els seus horaris, encara dormen a poques passes els uns dels altres i, algun dia, fins i tot,comparteixen nòvia. No és que els teus pares tinguin nòvia, sinó que el teu germà la porta a casa (on han d’anar, si no?).

Quan porta la nòvia a casa, es fiquen a l’habitació. La teva mare, normalment, sol ser a la sala, a la tarda, descansant una estona després de treballar, amb la tele posada. La teva mare, ahir, et va explicar com se sent quan el teu germà i la seva nòvia són a l’habitació. Com se sent i què sent. Es veu que no para de sentir com es fan petons. Però no uns quants, no, molts petons, i dels sorollosos. Es veu que la teva mare, feliç perquè el seu fill ha trobat parella, s’acaba posant nerviosa. Però li fa cosa anar a tancar la porta de l’habitació i acaba apujant el volum del televisor.

La teva mare t’ho explicava amb tot de detalls i fins i tot va deixar anar la frase: “No me’ls vull ni imaginar quan fan l’amor”. De fet, no va dir “quan fan l’amor”. I és que amb la teva mare sempre heu parlat molt clarament de sexe, sense vergonya. I ahir, quan et deia això, te’n vas adonar: el sexe no és un tabú entre vosaltres, no és un tabú quan el sexe és dels altres, quan és una cosa més general o aliena. No passa res per parlar de sexe. Però mai heu parlat del sexe que ells (els teus pares) practiquen, ni tampoc del que tu practiques. Potser no cal. Només és una reflexió. Diuen que hi ha pares que parlen de sexe amb els seus fills. Del seu sexe. En el teu cas no ha estat així. Tu n’has après tot sol i ells també el practiquen sols.

Per la festa major del poble dels teus avis, quan estigueu dinant tots, trauràs el tema en ple dinar de família. A veure què passa.

Fuck Buttons van treure Street Horrrsing el 2008. Sweet Love for Planet Earth té un efecte hipnotitzant, com la majoria de poemes de Gil de Biedma, molt sovint plens de sexe.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús