Veus gent que va calenta

Han fet obres a les dutxes del teu gimnàs. Hi han estat ben bé un mes o dos. Han decidit canviar la zona d’spa que hi ha al vestuari masculí. Fins fa poc hi havia dues saunes, de dos estils diferents que no saps definir, i ara només hi ha una sauna i un espai per a fer cromoteràpia. És a dir, un espai on els llums van canviant de color, i t’hi pots estar assegut o estirat, redefinint la teva vida. La veritat és que no hi has anat encara. La veritat és que aprofites molt poc l’spa del teu gimnàs i més d’una vegada et foten crits (els teus amics) perquè no saps parar. Sincerament, quan fas activitats tipus spa et sents malament per estar perdent el temps. Estàs malalt.

També hi ha un noi, al teu gimnàs, que creus que està malalt. Malalt potser no és la paraula, però segur que té un problema. El veus, normalment, cada dijous i divendres a la tarda. No és que ho marquis al calendari, però et sona de  detectar-lo repetidament a finals de setmana. El veus quan te’n vas a la dutxa. Ell passeja per allà, amb la tovallola a la cintura. Mira a tothom qui pot, es fica a una dutxa, en surt al cap d’uns segons, es fica a una altra dutxa, torna a mirar, torna a sortir, va a la sauna, va a les dutxes, va cap al vestuari, torna a les dutxes… Sí, es dedica a mirar homes. És així. És un fet. Als vestuaris hi ha homes que els agrada mirar els altres homes. Però el cas d’aquest noi és extrem. S’hi passa hores. La setmana passada hi vas anar a les 5 de la tarda i el vas veure. Un amic que va al mateix gimnàs que tu et va comentar que a les 9 encara hi era.

Per això van fer obres a l’spa del teu gimnàs, perquè és un fet que allà la gent hi anava a relaxar-se de moltes maneres.

És un fet que la gent va calenta, a vegades. Tu també. És un fet, però, que les coses s’han de posar al seu lloc. Passar-te 4 hores a les dutxes d’un gimnàs mirant homes és preocupant. La calentura pot fregir el cervell.

I’m burning inside és un tema de Fuckpony. Pel nom del Dj i pel nom del tema podríem dir que Jay Haze (és el seu nom real) també va calent. Com que ahir ja vas parlar d’una novel·la eròtica, avui ho faràs d’una pel·lícula. No és que sigui eròtica en el sentit que normalment es coneix, però el sexe en vehicula tot l’argument. El imperio de los sentidos, de Nagisa Oshima, et va deixar sense alè, quan la vas veure.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús