La teva amiga Alícia és feliç

L’Alícia viu al país de les meravelles. El país de l’Alícia està ple de cortines (de fum) i de camins amb voltes inesperades. Ella s’hi passeja feliç, amb aquella cara de barbie operada que sempre vol somriure. De lluny, el país de les meravelles de l’Alícia podria semblar un parc d’atraccions.

Quan tu eres petit, jugaves a inventar parcs d’atraccions. Agafaves, per exemple, un llapis, un playmobil i un cordill petit. Lligaves el cordill al voltant del coll del playmobil i estacaves l’altra punta del cordill al llapis. El llapis era l’eix i el feies girar com si fos una rentadora. El playmobil, lligat pel coll, s’ho passava d’allò més bé, fent voltes. Tu t’imaginaves que eres el playmobil. Quin parc d’atraccions més puta, però, ben pensat.

Tan puta com l’Alícia, que s’escapa de tot el que li interessa escapar-se. Ara, el cas Método 3 la bandeja i les acusacions semblen dirigir-se als socialistes. Ella s’escorre per unes d’aquestes corbes inesperades. Quan no li surt sola, l’escapada, es dedica a crear cortines de fum. Sempre has tingut la sospita, i ja vas dir alguna cosa similar en un altre post, que si s’opera tant la cara és per desviar l’atenció de totes les cabronades que pot arribar a fer o dir.

Té sort, l’Alícia, perquè no està sola en aquest parc d’atraccions. Et sembla que tots els seus amics polítics viuen amb i tenen la mateixa sort. Sembla que es mirin el món des de lluny, des de les alçades d’una atracció d’aquestes, esquivant tots els problemes que teniu els altres.

Watch the world from a plane és un tema dels francesos Zombie zombie. A Superviviente, de Chuck Palahniuk també hi ha un avió, un Boeing-747.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús