Et rentaran la boca amb sabó

De nit, netegen la ciutat. A Barcelona (i a moltes altres ciutats, per no dir a gairebé totes) fan servir el mètode del “manguerasso”. Els homes i les dones vestits de color groc fluorescent agafen la manguera i disparen l’aigua a una potència tal que tota la merda se suposa que s’ha de desenganxar de les voreres i de l’asfalt per anar a parar al clavegueram. No saps si aquesta aigua conté algun component químic que ajudi a la neteja o simplement van escampant la merda i la fan moure d’un lloc a l’altre amb l’esperança que acabi sota terra.

Aquest mètode té un moment divertit, que és aquell en el que passes caminant per una vorera en ple procés de neteja. Cap d’aquests vestits de groc s’esperarà que passis. No. Si cal, et ruixaran de dalt a baix, intentant netejar-te a tu també, netejant-te tant que fins i tot et trauran de sobre qualsevol sentiment de culpa. Si algú té la necessitat d’una purificació més profunda, només ha d’obrir la boca i el “manguerasso” li anirà a parar a la gorja, d’on mai més en sortirà cap paraula bruta.

Entens que aquests nois i aquestes noies vestides de groc volen anar per feina, que no poden esperar que tothom faci el seu caminet cap a casa al ritme que vulguin. No entens, però que si et mullen els peus, les cames i potser fins i tot més amunt, no et demanin perdó.

Vampire nightclub és un tema d’Art Department, amb Seth Troxler, que aquest divendres punxa a l’Apolo, una sala de Barcelona on després de cada sessió hi deuen haver de passar centenaras de treballadors vestits de groc per poder fer net, per tot el que s’hi ha fet i per tot el que s’hi ha dit. A Carícies, de Sergi Belbel, es parla d’aquests treballadors vestits de groc i també del gust que queda a la boca després que algú practiqui sexe oral amb un cony una mica brut. No t’ho inventes. És així.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús