Et cases

Unes quantes hores de passejada pel Born de Barcelona et van regalar la vista de diverses celebracions nupcials. Una rera l’altra. L’univers sencer es casa el mateix dia. Si més no, el que està clar és que la gent es casa sense parar. La setmana anterior vas fer deu hores de viatge per poder  anar i tornar d’Albacete, on s’hi casava un amic molt amic de l’Institut. Les hores van valer la pena: et vas emocionar de debò, vas haver-te de tapar els ulls per no plorar enmig d’una cerimònia en la que encara no coneixies ningú. Hi vas anar sol (dit així, sembles el noi més patètic del planeta), i encara no havies fet amics. No volies que la primera trobada amb ningú fos per donar-te un kleenex.

Et vas comprar el teu primer “traje”. Estaves espectacularment guapo (si no t’ho dius tu…). Estaves còmode, sobretot perquè no et senties disfressat. Als casaments que vas veure dissabte passejant pel Born, la gent anava de Carnaval. Uns vestits, uns materials, unes formes… que cantaven més que “una almeja”, que dirien a casa teva. Els nuvis d’aquells casaments del Born, a part de recordar un dels dies més macus de la seva vida, també recordarien, per sempre, l’esperpent que representaven els seus amics.

A un dels casaments que vas veure no només hi assistien amics. També hi estaven mig convidats tots els turistes de Barcelona. A l’església de Santa Maria del Mar s’hi celebrava una cerimònia en la que, de fons, hi corrien els centenars de turistes que feien fotos de l’espectacular basílica. Als disc durs d’aquells turistes hi quedaran gravats per sempre els vestits horribles de casament de tots els convidats i, també, la felicitat inevitable d’uns nuvis convençuts que seran feliços per sempre, o fins que algú digui el contrari.

Forever és un tema menor del disc Only our hearts to Lose de Marian, Cd que et vas comrpar perquè t’agrada la portada. Una imatge que també et va convèncer per comprar el llibre va ser la de Los normales, de David Gilbert. El contingut del llibre no et va convèncer massa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús