Esteu despullats

Has passat el cap de setmana en un hotel. Curiosament, ho has fet dos caps de setmana en molt poc temps. Fa uns dies, vas estar a un hotel per assistir a un casament a Albacete. Aquest últim, ho has fet per relaxar-te d’una vegada per totes.

Als hotels, hi ha llits i als llits no només s’hi dorm. Als lavabos de les habitacions d’hotels a vegades hi ha plat de dutxa. Sovint hi ha banyera. En aquest últim, hi havia un jacuzzi i tot. I, acompanyat, et vas ficar al jacuzzi, despullats tots dos, pensant que aquell era un moment especial. I ho era. Però no vas poder evitar que et vingués la imatge al cap: en aquell jacuzzi, no feia tantes hores, segurament hi havia algú altre despullat. Potser fins i tot dues persones (per no dir més), que també hi havien fet l’amor.

I al llit, on no només hi dormiríeu, per descomptat, també hi havia dormit algú, despullat segurament, o almenys despullats també hi havien practicat sexe, els seus cossos i els vostres tot junts. I el terra, i aquelles cadires, i la butaca. El sexe era petot arreu i vosaltres també hi estàveu deixant petjada.

El sexe impregna tots els hotels. I la dona de recepció quan veu baixar les parelles no pot pensar cap altra cosa que “aquests vénen de follar com cabrons i jo aquí treballant”. I les dues noies que fan els massatges (era un hotel-spa) també toquen cossos que uns minuts després estaran fent l’amor.

L’acumulació màxima d’hormones deu tenir lloc els dissabtes a la nit. Els hotels i els seus treballadors han d’estar preparats per això. Els clients, també.

Saturday night és un tema de The New Division que et fa moure sense voler. I segurament deu anar molt bé com a banda sonora per a un dissabte a la nit d’aquest tipus, entre llençols, o just a sobre d’ells. Blankets és un còmic molt emotiu i mític de Craig Thompson.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús