El teu nom és una merda (o el teu no + una merda)

Has passat per davant d’un botiga. Les botigues tenen cartells. Aquesta també. Hi deia “No + lloguers”. De bones a primeres, pot semblar una immobiliària que es dedica, exclusivament, a vendre pisos. Si hi penses una mica més, pot ser un local revindicatiu de cases lliures per tothom. Sense lloguers ni ventes pel mig. Però no, es tractava, i ho has sabut pels cartells que es veien a través de l’aparador, d’una immobiliària dedicada exclusivament als lloguers. Només lloguers.

Posar noms és molt difícil, et passa gairebé sempre que has de decidir el títol d’una obra teva. L’última, que l’estrenaràs al maig, ha canviat 4 cops de títol. Finalment t’has quedat amb “La gent molesta”. No saps què en dirà la gent. El que sí que saps és que el nom de la immobiliària en qüestió és un error. Per voler ser modern, perquè no podien registrar el que realment volien, pel que sigui, és un nom fallit. Reconeixem-ho.

Hi ha un tema a tractar amb els noms dels comerços a Barcelona. Alguns naveguen, com aquest, i d’altres estan plens de faltes. Ningú no es preocupa massa abans de gastar-se els calés en encarregar un cartell. De debò que no?

L’últim disc dels Booka Shade té nom de noia, Eve. És un disc sorprenent, que trenca amb la línia habitual que portaven fins ara. És un disc molt més bo que els altres. All about Eve és una pel·lícula de Mankiewicz que vas remirar no fa gaire i que es mereix tots els revisionats del món. Promets que al proper post parlaràs d’algun llibre. Amb un títol bonic.

1 comentari

  • Alberto Ramos

    12/03/2014 12:50

    No + un anunci (o un cartell).

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús