Reconeix que els adores

Quan el teu germà va crear un grup de whatsapp que es deia “Family”, vas tremolar. Sabies que allà hi aniria a parar de tot, tots els pensaments de la teva mare, de la teva tia, del teu germà mateix, de la seva nòvia, dels teus cosins, i un llarg etcètera. I així els ho vas dir. Els vas explicar els teus temors. Els grups de whatsapp fan por, sobretot quan són excessius, sobretot quan de sobte s’obre una escletxa de comunicació constant amb la teva família. Ui, que no hi estàs acostumat.

Però ara has de reconèixer que aquest grup t’agrada. Fa que estiguis en contacte amb ells, que vegis les fotos que pengen i, com en qualsevol grup, li fas el cas que pots i vols en cada moment. Entens que ells fan el mateix. Si no, ara que estan llegint aquest post, quedaràs molt malament.

Però t’agrada, per exemple, el fet que ara estàs parlant més que mai amb el teu germà. De fet, tampoc no és que parleu gaire, però exponencialment la vostra relació ha crescut en un 300%. T’agrada saber què el preeocupa, encara que sigui només una nota de tant en tant per whatsapp; t’agrada que enviï al grup una foto del quadre que s’ha penjat a l’habitació, t’agrada que la teva cosina pengi els espàrrecs que acaba de collir, t’agrada que per whatsapp la teva tia aprengui a fer servir les icones. T’agrada, reconeix que és així, que per whatsapp has parlat amb la teva mare i t’ha proposat de dinar junts divendres, que vas a Figueres.

És cert que fora del whatsapp també parleu per telèfon. De fet, el que t’agrada, en el fons, és sentir-los a prop.

Com que a l’Spotify no hi ha el tema que acompanya aquest post, a la llista penges un remix que també és de Solomun, però que el youtube no et deixa ficar al teu post. Com no podia ser d’altra manera, Solomun és alemany. Anne Enright és irlandesa i va escriure una novel·la colpidora sobre la família, El encuentro.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús