Vius en el temps de la modernor

El temps passa inexorablement, fins i tot per tu, que et penses que et pots programar tretze activitats cada dia i potser aturar-lo. T’agrada tenir l’agenda plena, i si pot ser, d’activitats solapades. Molt millor. Això et permet, després, lamentar-te una mica. No plores massa, però una mica també t’agrada, no fotem. La buidor del teu bloc aquests últims tres mesos és una brillant representació que hi ha esquemes com aquest de l’estrés que no trencaràs mai. No has escrit perquè les teves neurones no van al mateix ritme que el teu temps. T’agrada viure amb un cohet al cul. La pausa t’exaspera.

Avui a les 12 del migdia tenies una cita que t’hauria robat temps i neurones. Però te l’has estalviada perquè tenies una reunió. L’any passat la vas viure intensament. Avui a les 12 sortien a la venda els abonaments del Primavera Sound 2015 a 99 €. Ets fort, molt fort. Fa dues setmanes que vas acabar esgotat de quatre dies de concerts i avui ja has posat en marxa un acte social i cultural que ocuparà uns quants dies de la teva agenda d’aquí un any. S’ha d’estar malalt.

Els teus amics, però, no han pogut comprar-los. De fet, gairebé no ho han pogut ni intentar. Han perdut la paciència, malgrat no defallir en l’intent. I és que, evidentmnet, el sistema de venda s’ha col·lapsat. Ja va passar l’any passat i aquest any hi han tornat. No hi havia manera que la pàgina s’acabés de carregar. Tots els esforços en va. Neurones gastades per ser modern quan era evident que la cosa no funcionaria. Demà donen una altra oportunitat, a 115€. La modernor va pujant de preu. L’exasperació dels projectes de moderns que hi anem, també. Un dia te’n cansaràs. Un dia et rendiràs.

My rendition és un tema dels Martinez Brothers, que punxaran al Sonar aquest divendres. Estàs intentant llegir La escuela de la carne, de Mishima. És la segona que llegeixes, però ara creus que et rendiràs. Està una mica passat de moda.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús