Claregeu

 

Hi va haver una època que quan passejaves pel carrer i et trobaves amb el reflex d’algun aparador, aprofitaves l’ocasió per retocar-te una mica el serrell. Ja ho vas epxlicar en un post d’aquest bloc, però està clar que no ets l’únic de Barcelona, de Catalunya ni del món que ho fa. De fet, detectes de lluny els homes, les dones, els nois i les noies que són addictes al reflex dels vidres urbans.

Però fa un temps que el reflex d’aquests miralls (i del de casa teva també) et confirma el que ja sospitaves de fa anys: ets un home i, com a tal, clareges. Tu que sempre has viscut pendent de com portes el tupé, de quina cera fer servir, ara clareges. Per ara la cosa aguanta, però ja estàs demanant als teus amics que t’avisin el dia que la situació sigui dramàtica. No vols acabar deixant-te els cabells llargs per pentinar-los amb la intenció que tapin la calva. Una rapada a temps val més que mil invents capil·lars.

Com amb el tema de l’addicció als reflexos, no ets l’únic cas. De fet si algú et veiés segurament et diria que ets un exagerat, que hi ha molts nois de la teva edat que sí que claregen. I això és el que veus contínuament. No pots parar de fixar-t’hi, ara. Està ple d’homes amb pocs cabells, però que actuen com si en tinguessin molts. Vols parlar amb ells, vols fer un club, vols fer teràpia: accepteu que claregeu, tots junts, i tu entre ells. Deixa de preocupar-te per això i passa’t la màquina. No tens ganes de aptir més, però no t’atreveixes a fer-ho.

Tot i així, saps dues coses: una, que a partir d’avui, qui hagi llegit aquets post no podrà evitar mirar-te els cabells i, l’altra, que un cop rapat, el dia que això arribi, començarà la teva obsessió per les gorres. Modernes, si pot ser. Ja patirem per triar-les, ja.

1988 és un tema de Youandewan que va bé per començar el matí, amb el coixí ple de cabells o no. El 1988 tu tenies molts més cabells que ara. El 1988 es va estrenar Mi vecino Totoro, pel·lícula de Miyazaki.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús