El nou gir d’Els Tres Tombs

(Pòst-its Raval)

Diumenge al migdia tornarà a estar ple a vessar, amb els mateixos cambrers anant de bòlit i servint si fa no fa les mateixes tapes. El local, completament renovat, acaba de reobrir portes. I estem de sort: ha desaparegut l’olor de refregit que tant empipa al nostre company Guillem Carbonell.

 

Foto: Montse García

 

xxxxxxxx

3 comentaris

 • BARCELONA SINGULAR | Blogfotografia.es

  10/12/2010 21:59

  […] El nou gir d’Els Tres Tombs […]

 • mariona

  14/01/2011 0:24

  Que ha desaparegut l’olor de fregit?? Doncs crec en despren més que mai (abans no molestava). A més, la reforma no ha respectat l’encant del local, que abans mirava cap enfora. Ara queda tancat cap endins! Una llàstima!

 • Nou gir d,els Tres Tombs, Barcelona Singular » Fotografía, viajes y otros proyectos

  10/05/2011 18:29

  […] Barcelona Singular […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús