Posi’m un tallat, si us plau… i també un ficus

Cupcakes entre plantes en una floristeria de la Dreta de l’Eixample

Seria molt simple descriure-la com una floristeria-cafè, però el cert és que a la botiga Accions del carrer d’Aragó s’hi venen plantes i s’hi pot també fer una parada per proveir-se de la dosi diària de cafeïna. No només això. L’interiorista Alfons Tost combina en aquest nou espai de la Dreta de l’Eixample tota mena de propostes decoratives -prioritzant-ne, és clar, les florals- amb un petit racó d’on destaquen els magnífics cupcakes New York-style elaborats per Betina Montagne. Una gran troballa! (ja no cal tornar al Village… o potser sí)

Accions, c.Aragó 239, entre Rambla de Catalunya i Balmes

2 comentaris

  • Montse G

    01/01/2011 19:56

    No ho pots evitar !

  • Aleix

    01/01/2011 20:45

    Estàs dient que t’estaries dels cupcakes de Magnolia Bakery amb l’envoltori de Nova York? No m’ho crec. Per cert, bon any!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús