El restaurant més new yorker

Obre a Sant Gervasi-Galvany Meatpacking Bistro, una aposta segura


Això és imparable. La connexió Bcn-Nyc no s’atura i ens regala aquesta vegada una cafeteria-restaurant a la travessera de Gràcia: Meatpacking Bistro. Està dividida en dos espais: The Cafe, més adequat per menjar de manera informal un sandvitx, uns nachos o una amanida d’estil ianqui, i un segon indret que canvia en funció de l’hora del dia, ja que s’hi pot esmorzar, dinar o sopar sense presses, i prendre un còctel ben avançada la nit. L’horari de la cuina ho diu tot: de 9h a 3h (amb l’única excepció dels diumenges, oberta d’11h a 17h). I no hi podien faltar les hamburgueses, servides amb pa de coca i condimentades amb una vinagreta de tomàquet molt gustosa.

La resta de la carta ens trasllada per moments al Deep South (BBQ Ribs, Mac&Cheese), a Texas (Best in Town Steak) o a Maryland (Crab Cake). Però freguem-nos els ulls: estem a Sant Gervasi. I això que el local, diàfan gràcies als grans finestrals, té moltes similituds amb els que es troben a Bleecker Street, al West Village, o a qualsevol altre dels barris de moda de la ciutat dels gratacels: Williamsburg, Park Slope, Nolita… o el Meatpacking District.

Meatpacking Bistro, travessera de Gràcia 50-52 (Sant Gervasi-Galvany)

3 comentaris

 • Nadia Comanecci

  08/07/2011 8:20

  Horrorós!!!!!

 • Edwin Moses

  08/07/2011 16:15

  Agraïria que em concretessis què t’ha semblat tan horrorós. Des que vaig publicar el post hi he tornat un parell de vegades, i m’ha seguit convencent (i això que sóc exigent de mena). Gràcies per visitar el bloc.

 • Natalia Sargiotti

  10/04/2013 11:54

  Es genial! Super buen ambiente, música, gente, servicio, y… los mejores nachos!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús