Una plaça maltractada

(Pòst-its Carmel)

UN BANC AMB VISTES

M’hauria pogut passar tot el matí fotografiant caques de gos. La plaça de Boyeros del Carmel, quan es va inaugurar, va demostrar ser un magnífic exemple de com dignificar un barri amb una trama urbana complicada. Preocupa la poca cura que avui en tenen els veïns, i la desídia de Parcs i Jardins i dels serveis de neteja.

Etiquetes , ,

1 comentari

  • victor martinez

    10/01/2013 15:36

    Jo paso per allà sovint i dubto bastant que podem dedicar-nos a trobar responsables en el treballador en el que recau el servei de neteja, ja que per començar solen estar bastant controlats. Excepte si qui fa aquesta zona es un endollat pel corrupte de torn de CCOO o UGT, ja que a les contrates de les escombreríes hi ha molt endollisme desde els sindicats on la patronal fa molt de temps que es va esperonar a col·locar els SEUS homes.

    Les deposicions cànides són una constant en un barri on el nivell cultural és ínfim i les ganes de canviar-ho per part dels seus residents inexistent. No és una qüestió de diners, la gent que hi ha a la plaça només té 3 temes de conversació, ,mòbils, futbol i cotxes. Que a més són tres temes que porten adhuc un background proindividualista i procapitalista molt fort. I com a conseqüència tens el fet de que òbviament persones que pensen de forma capitalista i individualista i no tenen cap ànim per aprendre res de nou que no sigui en aquesta línia, els hi importa menys que un bocí la convivència i la solidaritat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús