Defunció a la Rambla

x

En aparença, aquest passatge ho tenia tot perquè els comerços que s’hi instal·lessin fessin l’agost els dotze mesos de l’any. Principalment per la seva ubicació: connecta la Rambla dels Estudis amb la plaça de la Vila de Madrid, i a més té com a veí l’Hotel Citadines. Però després de diversos intents infructuosos per reflotar alguns negocis, els botiguers han acabat tocant el dos, suposo que espantats per la crisi, els lloguers elevadíssims i davant l’evidència que “per aquí no hi passa ni Déu”. Certifico, doncs, la mort per inanició d’aquestes galeries, si bé encara hi sobreviu un restaurant i el curiós personatge que dóna la benvinguda als clients i que no em negareu que fa una mica de iuiu.

x

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús