L’últim enllustrador de sabates

‘Cristòfor Colom’ manté viva una professió en vies d’extinció

Passen els anys i Víctor Raúl Ramón Nuñez continua fent mèrits per convertir-se, si no ho és ja, en el personatge viu més popular de La Rambla. A principis dels noranta va recuperar un ofici que semblava perdut -i que ja havia exercit dècades enrere pels carrers de la seva Lima natal- i n’abandonava un altre que s’estava posant molt de moda: fer d’estàtua humana.

xxx

 

 

 

Encara avui hi ha quioscos que venen cartells on apareix aquest home honrat disfressat de Cristòfor Colom. La seva història de vida us l’explicarà amb molt de gust: ha estat sindicalista, venedor ambulant, taxista i restaurador al Perú, xofer a Tel Aviv, i aquí a Barcelona, obrer de la construcció i també escombriaire. A canvi d’escoltar-lo, presumireu de sabates.

1 comentari

  • Montse G

    01/05/2011 20:18

    Que guapa la foto de la dreta!!!.
    No em situo..
    Des on està feta?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús