El gelat preferit de l’inspector Closseau

x

 

Probablement no són els millors gelats de Barcelona, però sí que tenen números de ser els més originals.  Quan avui he anat a la geladeria Maximum de la Rambla (la històrica Los Italianos) no en tenien de foie ni de gaspatxo, com havia llegit, però tant se val: jo anava a la recerca del de Pantera Rosa, i no m’ha decebut. Reconec que la competència era ferotge: gelat de conguito, de galeta Maria, de Nocilla… definitivament, un retorn dolç a la infantesa.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

Gelat de Pantera Rosa. Maximum, Rbla.dels  Caputxins, 78 (La Rambla). Tel.93.302.30.67

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús