Venècia? Platja d’Aro? No, Les Corts

 

 

Entre la Copa Spaguettis que he demanat i la que m’han portat hi ha una diferència abismal. I encara gràcies, perquè un minut després, ja amb el gelat completament desfet, li hauria escaigut millor dir-se Sopa de pomodoro. La veritat, però, és que me l’he menjat amb molt plaer. Aquesta combinació de fideus de vainilla barrejats amb nata, trossets de xocolata blanca i xarop de maduixa, satisfarà, segur, qualsevol golafre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’opcions en teniu moltes més, perquè la carta és extensa, si bé els espagueti són, juntament amb la pizza gelada i la Copa Ou Ferrat, les postres més atípiques del Venezia. “Poca gent les demana”, admet l’encarregat, italià com l’amo. “Tenen més èxit els cucurutxos. I l’orxata”.  Probablement els més avesats a prendre’n optarien abans per un Banana split, o les copes Fantasia i Colombina. Però em consta que no es troben a Les Corts, sinó omplint les terrasses del passeig Marítim… de Platja d’Aro.

 

Copa Spaguettis. Venezia, c.Can Bruixa 21 (Les Corts)

Barriada: Sòl de Baix-Can Bruixa

1 comentari

  • Montse

    13/07/2011 23:15

    La foto de la ” copa spaghettis ” son spaguettis amb salsa de tomàquet o ketchup !!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús