1898 raons per tocar el cel de la Rambla

 

 

Potser no  hem triat bé el dia. Una pena, perquè la terrassa La Isabela de l’Hotel 1898, a la Rambla, és una de les que s’adapta millor als desitjos d’aquesta nova espècie de clients de terrasses d’hotel anomenats barcelonins.

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primer, per la comoditat dels seus sofàs chaise-longue. Segon, perquè els cambrers no ens empaiten per fer-nos consumir. Tercer, òbviament, per les vistes. Quart, perquè (sí, finalment) acabarem consumint, i no ens estarem de res: un daiquiri de plàtan, servit en un vas enorme, o… no, en provarem avui un altre, el 1898 Sour, que conté amaretto, llimona i licor de cassís (molt dolç, no us enganyaré).

 

 

Cinquè, perquè amb la copa ja a les mans i estirats de cara als terrats del Raval, ens sentirem tan privilegiats com el turista allotjat en aquest Quatre estrelles Superior que es remulla a la piscina. Sisè, perquè demà sí que farà bo. Setè, perquè el turista ja haurà marxat, i nosaltres, en canvi, podrem tornar-hi. Vuitè…

 

Terrassa La Isabela. Hotel 1898, La Rambla 109 (La Rambla). Tel. 93.552.95.52

3 comentaris

 • Àngels Codina

  18/07/2011 16:30

  Estaria bé, però, saber quant costa un combinat d’aquests tan xaxis…!

 • autor

  18/07/2011 19:50

  Barats no són. Un suc de pinya natural, cinc euros. Una Heineken, 6. Una Guinness, 10. I els còctels, entre 9 i 12,5 euros. No és per anar-hi cada dia, però qui recordarà el preu d’aquí a un temps…? i qui no recordarà les vistes!

 • RosemaryRAMIREZ26

  03/08/2011 4:51

  Every body understands that humen’s life is high priced, however different people require money for different things and not every person gets big sums money. Thence to receive quick personal loans or just financial loan will be good solution.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús