Digueu-me ianqui

Taste of America, un festival de productes dels EUA per fi a l’abast dels barcelonins

Fotos: Montse García

x

Res del que omple aquestes prestatgeries ajudarà a aprimar-nos. Però si ens comportem, potser encara podrem repetir la setmana que ve, i aprovisionar-nos, aquesta vegada, d’un chile con queso de la nova gamma de Stonewall Kitchen, d’un glacejat de llimona de Duncan Hines per a untar als pastissos home-made, i d’aquest Nesquik que té gust de plàtan i no de Nesquik, i que em poso, oh sacrilegi, barrejat amb el cafè amb llet de primera hora del matí.

xxx

 

 

xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

xxx

Taste of America és, efectivament, la Perdició. Quan vaig estar a la botiga de Madrid, amagada a la part més alta de la senyorial calle Serrano, em feia creus que un local d’aquestes característiques no hagués arribat a Barcelona. Un bon amic, amb qui he compartit estada al seu minúscul pis del barri de Mission, a San Francisco, i que ara torna a viure a quatre passes de casa, se’m va avançar: “Marc, no et creuràs què he trobat Balmes amunt”. Gràcies, Marc Via. Llàstima que no tinguin les cookies de l’Anthony, les millors que he provat mai, i que ell també em va descobrir.xxx

xxx xxx

Qui esperi veure en aquest establiment una rèplica dels supermercats que hi ha a la majoria de ciutats nordamericanes, s’endurà un desengany. No, aquí no s’hi venen gelats en pots que semblen de pintura, ni tampoc -passem ara a l’altre extrem- llet 100% lliure de llet, oli baix en greix, ous sense colesterol i sal sense sodi, que sí que acabaríem trobant en algun dels infinits passadissos del Wal-Mart o d’un Albertsons.

 

xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

En realitat, no tot s’ha pogut importar: hi ha productes transgènics i d’altres que incorporen ingredients artificials probablement poc saludables, que estan vetats a la Unió Europea. No en farem un drama: preparats per a pancakes, bagels congelats, salsa ranch, thousand island o caesar; marshmallows (les nubes de tota la vida) en paquets de 280 grams, sopes Campbell o Coca-Coles amb aroma de vainilla… l’oferta, igualment, és immensa. I a partir d’aquest article, em temo que algunes panxes, també. Feliç Thanksgiving.

xxxque 

xxx

Taste of America, c.Balmes 322 (El Farró). Tel.93.211.97.92

Obert de dilluns a divendres, de 10h a 21h; els dissabtes, de 10.30h a 21h; i els diumenges, d’11h a 14h

També al núm.149 del carrer de Serrano, a Pozuelo de Alarcón i a Alcobendas (Madrid)

xxx

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús