La millor cafeteria del Parc Güell

xxx

El cafè està vetat a les terrasses del Parc Güell, no sigui que la gent es conxorxi per demanar només espressos i el negoci decaigui. Ara bé, ben mirat no hauria de ser així. Si per una Coca-Cola et claven gairebé 4 euros, sorprèn que no serveixin tallats, quan podrien cobrar-te’l a preu de sangria.

xxx

Pòst-its Parc Güell

2 comentaris

  • Carlos Vidal-Ribas

    23/01/2012 15:04

    Es cierto, no es de recibo, Pero sabes que la máquina de café está alquilada por los mismos del bar, así si pides café te dicen que no tienen pero te explican donde puedes encontrar la máquina, que por cierto instalada junto al Museo, es dificil que se les escape nadie por un lado ó por el otro. Además, la máquina es feísima, aunque en las fotos sale mejorada, pero de Gaudí evidentemente, no tiene nada.

  • Rebot

    02/02/2012 14:51

    4 euros??

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús