Alícia a l’Eixample de les meravelles

Pudding, molt més que una cafeteria child friendly

xxx

Que estem en crisi, no cal que ens ho recordin. Però la Kamela Koughouli va més enllà: “vivim una crisi d’idees, i això és terrible”. Es refereix a nosaltres: catalans, europeus, moguts per una “obsessió consumista” que no entén ni aprova. Ho diu ella, que ha viscut molts anys als Estats Units, i d’on valora que les escoles posin molt entusiasme a potenciar el talent i la creativitat dels més petits. “Aquí no passa”, sentencia. Podem estar-hi o no d’acord, però inventiva, almenys, no li’n falta. Pudding n’és la prova.

La Kamela acaba d’estrenar a la Dreta de l’Eixample un espai amb el qual vol contribuir a omplir aquest buit que diu haver detectat. “Hem d’ensenyar els nostres fills a pensar”. La manera: fent-los participar en activitats que els ajudin a prendre consciència social; que opinin, que tinguin iniciativa, i que desenvolupin la seva imaginació jugant, aprenent, interactuant.

xxx

 xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

El local, decorat per l’interiorista Jaime Beriestain, ho facilita. Però també hi contribueixen un conjunt d’eines a l’abast dels nens, com ara tauletes electròniques o una pissarra gegant on compartir-hi pensaments; a més de diversos tallers, i projeccions… d’òpera!  Tan trencadora pretén ser la proposta que fins i tot les celebracions d’aniversari es preparen tenint en compte les aportacions de l’amfitrió de la festa, qui pot personalitzar el lloc al seu gust, i escollir-ne el tema.

xxx

xxx

La cirereta d’aquest pudding és el seu servei de cafeteria. Amanides i plats del dia, sempre amb ingredients naturals i frescos;  un brunch bastant complet els dissabtes; entrepans, i un assortiment de pastissos casolans, completen l’oferta d’aquest indret de conte que, no, no hem somiat.

xxx

xxxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

Top 1000 Barcelona Singular

Pudding, c.Pau Claris 90 (Dreta de l’Eixample). Tel.93.676.10.25

Obert de dilluns a dissabte, de 7.30 a 21h

 

3 comentaris

 • Carlos Vidal-Ribas

  13/03/2012 0:59

  Genial¡¡¡Voy a visitarlo acompañado de algún niño. Puede flipar.

 • bea

  13/03/2012 1:14

  És com entrar a l’escenari d’un conte… una sobredosi de colors i fantasia. Tot i que no sóc gaire de pugdings, aquest me’l guardo a ‘favoritos’

 • Rebot

  25/03/2012 21:52

  Está super bien, gracias por contarnoslo!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús