El jardí de les delícies

The Cake’s Garden bateja els típics pastissets ianquis amb noms de famosos

xxx

Són temps difícils, de vaques magres. I sabent-ho, la Maria Rosa i les seves filles van decidir igualment fer el cor fort i llançar-se a la piscina. Aquesta família de tradició pastissera va aventurar-se el juliol a obrir un negoci en plena crisi, quan la Mar, que venia d’una estada a Londres, va tornar convençuda d’haver trobat la gallina dels ous d’or. “L’únic establiment dels magatzems Harrods amb cua a totes hores era una botiga de cupcakes, i vam pensar que això, aquí, també podria funcionar. Només calia fer-los igual de bons, i encertar-la amb l’emplaçament”.

xxx

xxx

Després de molt buscar, el destí va voler que es fixessin en un local en lloguer situat al carrer més dolç per excel·lència. Qui avui  encara es deixa temptar pels suïssos i les xocolateries de Petritxol, probablement es veurà incapaç d’avançar quan arribi a l’altura de The Cake’s Garden. L’aparador del local congrega cada tarda una munió de curiosos, entusiasmats amb les creacions d’aquest trio barceloní que podria passar per novaiorquès i que ha rebut ja molts elogis dels turistes transatlàntics. Tot i que confessen que “l’hivern ha estat molt dur”, parteixen de la base que potser la gent no pot sortir a sopar cada setmana, però sí permetre’s un cupcake. O dos. “Posa’m una Angelina Jolie”, sento dir a un client, i em pregunto si, ja posats, demanarà també un Brad Pitt, recobert de xocolata amb llet. “I una Maruja Torres”.

xxx

xxx

xx       els cake pops també tenen èxit

 

 

La diversitat de noms (i, per tant, també de gustos) supera la quarantena. El Beethoven, amb crema de formatge i moscatell, és la darrera novetat, si bé fa més patxoca el Louis Armstrong, l’únic que inclou colorants. “Estem orgulloses de poder dir que utilitzem polpa de fruita 100% natural, i que si un cupcake és de préssec, conté préssec”, m’explica la Maria Rosa mentre busco de reüll per on para. M’ha quedat clar: són saludables. Ara es tracta que la meva dona també ho vegi com jo, si cal, permetent-li que em faci el salt amb el George Clooney. O amb la princesa Leila.

xxx

La Laura i la seva mare, la Maria Rosa xxxL

 

The Cake’s Garden, c.Petritxol 8 (Gòtic). Tel. 93.125.47.85

Preu cupcakes: 2,75€ i 3,65€ (du luxe)

Cursets els dilluns (galetes), dimarts (cake pops) i dimecres (cupcakes), de 17 a 20h

Ruta del Pi

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús